May

Bütün Sınıfların Konu Soru Dağılım Taboları Aşağıdaki Linklerde Yayınlanmıştır.

May

Dünya Engelliler Haftası İçin Samsun Engelliler Federasyonu Başkan Yardımcısı Sinan Kanat öğrencilerimiz ile güzel bir söyleşi gerçekleştirdi.

May

Okulumuzda düzenlediğimiz bilek güreşi yarışmasını tamamladık. Yarışmada derece alan öğrencilerimizi tebrik ediyor ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zahit KÖSEOĞLU okulumuzu ziyaret ederek, sporbranşlarında derece elde eden sporcularımıza teşekkür belgesi verdi. İngilizce öğretmenimiz Güldem SEMİZ ve 5/A öğrencilerimizin hazırlayıp sundugu Sinderella ve Pamuk Prenses adlı İngilizce dilinde tiyatro gösterisini izledi.

May

Okulumuz, Mardin ilinde yapılan 3x3 Yıldız Kız Basketbol Türkiye finalleri karşılaşmalarında Türkiye 3. sü olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Okulumuz 8. Sinif öğrencileri ile ilçemizdeki meslek liseleri ziyaret edildi, bölümler hakkinda bilgi alındı.

May

Cahit Zarifoğlu İlkokulu ve Kızılay ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz kan bağışı etkinliğini tamamladık. Destek veren velilerimize teşekkür ederiz.

May

Gençlik Spor Müdürlüğünden gelen eğitmenimiz öğrencilerimize çim hokeyi hakkında bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi.

Nis

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ortaokullar arası bilgi ve kültür yarışmasında, okulumuz İlçe birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Kız Basketbol takımı Ordu ilinde düzenlenen 3x3 grup karşılaşmalarında şampiyon oldular. Mardin de düzenlenecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.Sporda başarılarına her daim destek veren Canik Belediye başkanımız İbrahim Sandıkçı'ya teşekkür ederiz.

Nis

İl geneli ödüllü LGS sınavında başarılı olan öğrencilere Canik İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zahit KÖSEOĞLU'dan tebrik mektubu geldi.

Nis

Okulumuzda Orman Haftası etkinlikleri kapsamında duzenenlenen slogan yarışmasında 8/E sınıfından Elvin Nur Öztürk "Dünya değişiyor, iklim değişiyor...Peki gelecekte bizi ne bekliyor? " sloganıyla birinci olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.