Şbt

İlçemiz geneli tüm ortaokullar ve liselerin katılımıyla gerçekleştirilen "Kudüs'ün İzinde Bilinçlenme Yolculuğu" şiir okuma ve mektup yazma yarışmasında okulumuzda derece giren öğrencilerimiz, okulumuz Türkçe öğretmenleri Sertaç Karaca ve Fatih Uysal jüriliğinde belirlenmiştir.

Şbt

Okullararasi yildiz futbol il birinciligi musabakasinda Vezirkopru Cumhuriyet Ortaokulu nu 3-2 yenerek namalup grup birincisi olmaya hak kazanan takimizi tebrik ederiz. Maddi manevi desteklerini esirgemeyen iş insani OBAM İnşaat'ın sahibi Harun OZKURT'a tesekkur ederiz.

Şbt

ÇEDES Projesi kapsamında, okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu Filistin'e destek videosu YouTube kanalımızda yayında... Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz...

Şbt

Futbol yıldız erkek takımı il müsabakalarına galibiyet ile başladı.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve ülkemizi sarsan büyük depremde vefat etmiş insanlarımız için 1dk. saygı duruşunda bulunduk ve deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Şbt

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının 2.dönemi öğretmen ve öğrencilerimiz için mutlu ,huzurlu ve başarı dolu geçmesinin diliyoruz.

Şbt

Arar tatilde Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile kurslarımız devam etti.

Ock

1. Dönem karne törenimizi gerçekleştirdik.Bütün sınıf kademelerindeki 1. , 2. ve 3.olan öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Öğrencilerimizin güzel bir ara tatil geçirmelerini diliyoruz.

Ock

Okulumuz 5.ve 6.sınıflara yönelik Ret STK işbirliği ile oyunla İngilizce öğrenme kursunu tamamlayan öğrencilerimize uluslararası sertifikaları verildi.

Ock

“Okumadan geçen bir gün,yitirilmiş bir gündür.”

Okulumuzun 13 öğretmeni ve 3 idarecimizin öykülerinin bulunduğu “Anlat Öğretmenim “adlı Kültür Bakanlığı onaylı öykü kitabımızın öğrencilere tanıtımı yapıldı.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Erkek küçükler futsal müsabakalarında ilk maçına galibiyetle başlayan öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ock

Küçükler kız basketbol takımımız İlçe birincisi oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Canik Orman Okulu ziyaretlerimiz devam ediyor.5C sınıfı öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de öğrendiler.