Haz

Okullarda orman projesi TURCEV vakfı tarafından uluslararası alanda yürütülen bir projedir.Canik Uludağ ortaokulu fen bilimleri öğretmenleri olarak iki yıl önce projeye dahil olduk .iki yıl içinde yapılan çalışmalar sonucu OKULLARDA ORMAN BAYRAĞI almayı hak kazandık.Proje kapsamında orman yangınları ormanda kirlilik orman ve enerji konuları öğrencilerimizle birlikte işlenmiş olup okul içi ve okul dışı birçok etkinlik düzenlenmiştir.

Haz

Sevgili Öğrencilerimiz, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını tamamladık. Sizlerle birlikte karne heyecanını yaşadığımız bu günde, notlarınız ne olursa olsun kendinize olan güveninizi diri tutarak, boş zamanlarınızda kitap okuyup spor yaparak ve seyahat ederek iyi bir tatil geçirmenizi diliyoruz.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zahit Köseoğlu bugün Canik Uludağ Ortaokulumuzun Türkiye Şampiyonu Kız Basketbol takımını tebrik ziyaretinde bulundu. Kızlarımızı tekrar tebrik ediyor, onları destekleyen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz...

#EğitiminYükselenYıldızıCanik

#BizBüyükveGüçlüBirAileyiz

Haz

Yaz turnuvaları kapsamında futbol branşında 8B sınfımız şampiyon oldu.

Haz

Canik Uludağ ortaokulu olarak okullarda orman projesi kapsamında KARADENİZ TARIMSAL ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ ne gezi düzenlenmiştir.

Haz

TUGVA'nin düzenlemiş olduğu "SAĞLIĞIM GELECEĞİMDİR BAĞIMLILIKLA MÜCADELE RESİM YARIŞMASINDA" öğrencimiz YAĞMUR NAZ KARATAŞ Samsun teşvik ödülünü aldı.

Haz

Okullarda orman projesi kapsamında 5 Haziran Dünya çevre günü etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler arasında bir farkındalık oluşturmak için mavi kapaklar kullanılarak fen zümresi olarak DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ yazılmıştır.