Nis

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ortaokullar arası bilgi ve kültür yarışmasında, okulumuz İlçe birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Kız Basketbol takımı Ordu ilinde düzenlenen 3x3 grup karşılaşmalarında şampiyon oldular. Mardin de düzenlenecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.Sporda başarılarına her daim destek veren Canik Belediye başkanımız İbrahim Sandıkçı'ya teşekkür ederiz.

Nis

İl geneli ödüllü LGS sınavında başarılı olan öğrencilere Canik İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zahit KÖSEOĞLU'dan tebrik mektubu geldi.

Nis

Okulumuzda Orman Haftası etkinlikleri kapsamında duzenenlenen slogan yarışmasında 8/E sınıfından Elvin Nur Öztürk "Dünya değişiyor, iklim değişiyor...Peki gelecekte bizi ne bekliyor? " sloganıyla birinci olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Nis

Basketbol küçükler kız takımımız grup birincisi olarak Türkiye yarı finallerine gitmeye hak kazandılar.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Yıldız kız basketbol takımımız Nevşehir de yapılan müsabakalarda lider olup Türkiye finallerine gitmeyi hakettiler.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü ziyaretlerimiz devam ediyor.

Nis

Çocuk Oyunları Şenliği kapsamında 8. Sınıflar halat çekme yarışmaları yapıldı. Yarışmalarda birinciliği kazanan 8/E sınıfını kutluyoruz.

Nis

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü düzenlendi. Okulumuzda düzenlenen istiklal marşı okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Nis

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu zeka oyunları turnuvasına katılan ve ayrıca dereceye giren: Mangala, zeynep yıldırım Revers, Egemen Karasu İlçede 3. Küre, Koray Kağan Keskin ilçede 3. Kulami, Şevval Çetin ilçede 2. öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışımızı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Zahit Köseoğlu, İlçe Müftümüz Bayram Karar, Şube Müdürlerimiz, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdik. Bilim Fuarımızda görev alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz...

Mrt

"Kudüs’ün İzinde Bilinçlenme Yolculuğu" yarışmasında mektup yazmada ilçe birincisi 7/A sınıfından Beril Şirin Ağu oldu. Şiir okuma yarışması üçüncüsü 7/E sınıfından Muhammed Ali Kurt oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.